Skip to content

Røde Kors Studentlag i Volda

krig, flyktninger, sex, førstehjelp, politikk, holdninger, nød, vennskap -vær forskjellen!

Herre min hatt! Vi hadde gjort klart for 20/30 personer på Rokken da vi arrangerte Speed Dating 14.februar, men vi måtte dra inn bord og stoler til randen var fyllt. Over 70 dateklare studenter deltok! Temperaturen og støynivået var høyt, stearinlysene skinnte og godteriet vart broderlig/søsterlig delt, så det så ut som om datingen fungerte bra.

Datingen var oppvarming for dagens hete debatt, nemlig en debatt om seksualitet og seksuell helse. I panelet var helsesøster i Volda, politisk nestleder i Røde Kors Ungdom, AUF-politiker og representant fra det kristne miljøet i Volda. De diskuterte bakgrunnen for at norsk ungdom har liten kunnskap om emnet og hva som bør gjøres. En spennende debatt, der publikum var ivrige med spørsmål, kommenterte og historier om egne erfaringer.

Selvsagt kunne man plukke med seg kondomer og info på vei ut. Om det ble noen nye par denne kvelden, det vet vi ikke, men kondomskålen minket i alle fall ;-)

Be safe, be sexy! Mange har spurt om vi kommer til å arrangere det igjen, og det kan godt hende at vi velger å gjøre dette til en fast aktivitet, for eksempel under Fadderveka eller hver gang det er Studentveke.

Noen medieoppslag fra det vellykka arrangementet:

Reklamer

%d bloggere like this: